• +34 934 160 120
  • info@escolademusicadegracia.cat

Per què l’Escola de Música de Gràcia?

Perquè la formem un equip on el lideratge innovador, el talent, la passió per la música, el dinamisme i la vida profesional com a intèrprets i Mestres ens uneix i ens motiva.

Perquè el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya avala la nostra tasca amb el seu registre d’autorització.

Perquè portem 30 anys formant centenars d’alumnes amb una metodologia que es basa en la pràctica, el rigor, la coherència i la il·lusió.

Perquè som un centre de referència al barri de Gràcia i a la ciutat de Barcelona.

Perquè oferim un programa flexible, que s’adapta a les necessitats particulars de cada alumne.

Perquè donem molta importancia a la pràctica en grup, i tenim més de 20 agrupacions instrumentals, de música clàssica i moderna.

Perquè oferim un aprenentatge basat en l’avaluació continuada i el seguiment exhaustiu de l’alumne per part de tot l’equip.

Perquè els nostres equipaments estan pensats per a viure l’experiència d’aprendre música d’una manera moderna i adaptada a cada necessitat.

Perquè oferim estudis musicals de qualitat, que afavoreixen el pas dels alumnes amb més capacitats al conservatori. Desenes d’alumnes de totes les especialitats han optat a titulació Professional i Superior.

Perquè complementem la formació musical amb una oferta d’activitats lúdiques de qualitat pel temps de lleure com les Estades Musicals o l’Escola d’Estiu, entre altres.

Per què la Música és:

Un idioma universal.

Ajuda a expressar sentiments.

Afavoreix la unió de les persones per damunt de les races, les llengües o les religions.

Afavoreix la formació en valors: motiva la participación, la integració.

Afavoreix el desenvolupament de la personalitat.

Estimula la capacitat de treball en equip.

Aporta seguretat, enforteix l’atenció i la concentració.

Forma part del món lúdic.

És una eina pel benestar físic, mental i espiritual.

Tens dubtes?